Ana içeriğe atla

HER ÇOCUĞA BİR ENSTRUMAN


NEDEN TRABZON'DA OLMASIN ? YENİ PROJEMİZ "HER ÇOCUĞA BİR ENSTRUMAN" YETENEKLİ, ZEKİ VE ÇALIŞKAN ÇOCUKLARIN ENSTRUMANLARI BİZDEN. AYRICA ÜCRETSİZ OLARAK UZMAN ÖĞRETMENLERDEN ÖZEL DERS ALACAKLAR. PROJEMİZİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ÖNCE MADDİ YARDIMLARA VE ARDINDAN ÇOCUKLARA İHTİYACIMIZ VAR ÇOCUKLAR İÇİN KOLLARI SIVAMA VAKTİDİR...
 Almanya'da projesi var olan ve oldukça başarılı olan amacı sadece çocuklar müzikal gelişimine katkı sağlamak olan bir proje. Amacımız Trabzon'da ki imkanı olsun olmasın, yetenekli,zeki ve çalışkan çocukların müzikal gelişimlerine katkı sağlamaktır. Bu nedenle yapılacak değerlendirmeler sonucunda belirlenecek öğrencilerin enstrumanları ücretsiz olarak temin edilecektir. Bununla birlikte öğrencilerin herbirine uzman öğretmenler tarafından özel ders alacaklardır. 
Bu nedenle maddi konuda bizlere destek olacak kişi,kurum ve kuruluşlara ihtiyacımız vardır. 
İrtibat için:
Tel: 0 554 459 50 76
minasuoksuz@gmail.com
https://www.facebook.com/minamuzikkursu.organizasyon
OSMAN ÖKSÜZ
AKÇAABAT GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ
KEMAN ÖĞRETMENİ
TRABZON FİLARMONİ ORKESTRASI KURUCUSU

PROJE DETAYLARI... 

”Her çocuğa bir enstrüman” programı, 1. sınıftan 4. sınıfı kadar olan çocukları müzikle cezbetmeyi amaçlamaktadır.

Bu girişim, gelişmekte olan neslin kültürel ve müziksel eğitimine odaklanmış bulunmakta olup, bununla geniş bir tabanda kültüre ilgi ve kültür sevgisi yaratmayı amaçlamaktadır. 6-10 yaş grubu arasındaki kız ve erkek çocukların beraberce müzik yapmak yoluyla kendi estetik tecrübelerini kazanmaları ve kendi kültürel yeteneklerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Eyaleti ve GLS Treuhand e.V. derneği bünyesindeki Eğitim Gelecek Vakfı (Zukunftsstiftung Bildung) tarafından geliştirilmiş olup, Ruhr Bölgesi 2010 Avrupa Kültür Başkenti işbirliği projesi idi. 2007 yılından 2011 yılı yaz ayına kadar olan dört yıllık başlangıç aşamasından sonra bu proje, Ruhr Bölgesi'nde, 2011/12 ders yılından itibaren sürekliliğe kavuşmaktadır. Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti tarafından tek başına teşvik edilmektedir.

Kamu yararına faaliyet gösteren Her Çocuğa Bir Enstrüman Vakfı programın hamilidir. Ruhr bölgesi örneği, kültürel mirasın gelecek nesillere bırakılmasında ve kültürel angajmanın güçlendirilmesinde en önemli kaynak olan estetik eğitimin büyük bir çerçevede sistematik olarak nasıl geliştirilebileceğinin ve yoğunlaştırabileceğinin en güzel örneğini teşkil etmektedir. Uzun vadedeki hedef ise, Almanya’da kültürel eğitimin çerçeve koşullarının iyileştirilmesidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Güzel şarkıların Keman İçin Notaları

DİĞER ŞARKILARIN NOTALARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

EZGİ VE RİTİM BANKASI - Ezgi Tekrarı-81-88

#ohh #osmanhocaylahazırlanıyorum #solfej #müzikeğitimi #müzikteorisi #müzik #piyano #ezgitekrarı #ritimtekrarı #ritim #ezgi #nota #notaöğretimi #notaokuma #notaduyma #notayazma #bona #ritmikokuma #ritimokuma #ritimyazma #yeteneksınavı #konservatuvar #konservatuar #müziköğretmenliği #müzikyeteneksınavı #konservatuvaryeteneksınavı #güzelsanatlarlisesi #ezgibankası #makamsalezgi #tonalezgi #2/4lükezgi #porte #dizek #kolaynotaokuma #basitnotaokuma